Νέα Συνεργασία Future Cooperation με Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ

Μετά και την πρώτη επιτυχημένη συνεργασία τους, η συμβουλευτική εταιρεία Future Cooperation ανακοινώνει τη νέα σύμβαση που συνυπέγραψε με το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ!

 

Το αντικείμενο της νέας συμφωνίας περιλαμβάνει την ανάληψη του έργου της ανάπτυξης και υλοποίησης υποσυστημάτων που αφορούν τους ιατρικούς φακέλους ωφελούμενων, τη διαχείριση και έγκριση προμηθειών του ιδρύματος, την δημιουργία εφαρμογής-mobile app για κινητές συσκευές του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, παραμετροποιήσεις του βασικού συστήματος καθώς και της ιστοσελίδας, για τις ανάγκες του παραρτήματος του Συνδέσμου.

 

Η εμπειρία της Future Cooperation  να προσφέρει αξιόπιστες, ποιοτικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του συμβουλευτικού τομέα αλλά και της ανάπτυξης νέων συστημάτων, δίνει πολλαπλές λύσεις σε σωματεία και φορείς παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας με πολλά άτομα υπό την επίβλεψή τους και πολλαπλές ανάγκες.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα