Νέο Έργο Επενδυτικού Σχεδιασμού για τη Future Cooperation!

Η συμβουλευτική εταιρεία Future Cooperation ανέλαβε πρόσφατα ένα νέο σημαντικό έργο γύρω από τον κλάδο των επενδύσεων και της ανάπτυξης καινοτόμων μεθόδων θεραπείας στη χώρα μας, όπως η φαρμακευτική κάνναβη.

 

Ειδικότερα, η πολύπειρη ομάδα συμβούλων ήρθε σε συμφωνία με την ΑΙΟΛΙΣ ΘΗΒΑÏΚΗ Α.Ε., που αποτελεί φορέα της εν δυνάμει επένδυσης παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης στο Νομό Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την υπογράφουσα σύμβαση, η Future Cooperation θα εκπονήσει σχετική έρευνα καθώς και θα αναλάβει την υποβολή και διαχείριση του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης έχοντας κύριο στόχο την λήψη επιχορήγησης για λογαριασμό της ΑΙΟΛΙΣ ΘΗΒΑÏΚΗ Α.Ε., στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 για την ίδρυση μονάδας εγκαταστάσεων καλλιέργειας, εμπορίας και μεταποίησης φαρμακευτικής κάνναβης.

Για την ομαλή έκβαση του του project, η Future Cooperation θα αναλάβει τις εργασίες σύνταξης και υποβολής του φακέλου χρηματοδότησης του έργου καθώς και θα προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης – διαχείρισης για την υποβολή αιτήματος ενδιάμεσου ή/ και τελικού ελέγχου και εκταμίευσης της επιχορήγησης της υπαχθείσας επένδυσης.    

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα