Η Future Cooperation εντάσσει τη Νissan Γεωργούλιας στο Πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»

Η FUTURE COOPERATION και η Nissan Γεωργούλιας προχωρούν σε συνεργασία με σκοπό την συμβουλευτική καθοδήγηση και ένταξη της εταιρείας αυτοκινήτων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

 

Η εταιρία ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε. είναι επίσημος διανομέας αυτοκινήτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ της Nissan και παροχής υπηρεσιών service και επισκευών μηχανικών και ηλεκτρολογικών βλαβών.

 

Με την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας, η τεχνική ομάδα της Future Cooperation αναλαμβάνει με τις εξειδικευμένες γνώσεις της, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της:

  • να συντάξει τον φάκελο της επιχείρησης, βάσει των προδιαγραφών που έχουν τεθεί από το ΕΣΠΑ
  • να πραγματοποιήσει την κατάθεση της αίτησης
  • να παρακολουθεί κάθε εξέλιξη κατά την αξιολόγηση της αίτησης, μέχρι την τελική λήψη απόφασης προσκομίζοντας πιθανά ζητούμενα πρόσθετα έγγραφα και πληροφορίες ζητηθούν από τους αξιολογητές

 

Η δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους.

 

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα