Η Future Cooperation χορηγός στα «Βραβεία Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό 2022»!

Η Future Cooperation χορηγός στα «Βραβεία Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό 2022»!

 

Για ακόμα μια χρονιά η συμβουλευτική εταιρεία Future Cooperation στηρίζει έμπρακτα το Δημοκρατικό Συναγερμό Ελλάδας και την εκδήλωση που έγινε θεσμός, τα «Βραβεία Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό» που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στο Athenaeum InterContinental.

 

Σε αυτό το πολύ ξεχωριστό event που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια διοργανώσεων και θα έχει επετειακό χαρακτήρα, θα παραστούν προσωπικότητες και αξιωματούχοι από τον Κυπριακό και Ελλαδικό πολιτικό και κοινωνικό χώρο που διέπρεψαν στο εξωτερικό σε τομείς όπως τον ακαδημαϊκό, ιατρικό, επιχειρηματικό, χρηματοοικονομικό, καλλιτεχνικό κλπ.

 

Στην φετινή τελετή θα πραγματοποιήσου ομιλίες ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης & ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης διακεκριμένων Ελλήνων της Κύπρου.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η  Future Cooperation αποτελεί διαχρονικό υποστηρικτή εκδηλώσεων και ενεργειών που τιμούν και επιβραβεύουν την πορεία και τη ζωή ανθρώπων που πέτυχαν γιατί ρίσκαραν, καινοτόμησαν, διέβλεψαν και γενικώς κινήθηκαν έξυπνα στον επιχειρηματικό, επαγγελματικό και ανθρωπιστικό στίβο!

 

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα